Bemutatkozás

Bemutatkozás

KNIGHT Sofőrszolgálat  – Bemutatkozás

2007. április utolsó napjaiban kezdtem egy sofőrszolgálatnál, mint sofőr. Teltek múltak a napok, hónapok, mikor azt vettem észre, hogy a kollégákat és az éjszakát irányítottam, mindazonáltal sok Ügyfél még mindig hozzám ragaszkodott.

A hét év alatt volt szerencsém más sofőrszolgálatoknál is különböző pozíciókat betölteni, ezzel több tapasztalatot meríteni, és kicsit másképp szemlélni a működést, az éjszakai életet. Maga a sofőrszolgálati tevékenység számomra mind végig kiegészítő foglalkozás volt. Sok év tapasztalatát követően, 2014 augusztusában fogalmazódott meg bennem a saját sofőrszolgálat létrehozása, egy olyan szegmens részére is, mely hazánkban nincs megfelelően kiszolgálva. Így jutottam el az exkluzív szolgáltatásig. 2015. februárban, egy újév szellemében úgy döntöttem belevágok. a hagyományos szolgáltatások mellett sofőrt, és luxus gépjárműveket vehet igénybe elérhető áron. 2016 év végén elindítottam nappali szolgáltatásunkat is, ahol céges autókat mozgatunk.

Célom továbbra is, egy olyan vállalkozás felépítése – üzemeltetése, melyben az ügyfeleim igényeit tartom szem előtt. Fontos számomra az ügyfél bizalmának elnyerése, amely már a diszpécsernél kezdődik, és legtöbbször a sofőrön múlik. Ön minden esetben saját, családja vagy barátai életét bízza a sofőrre, nem beszélve autója épségéről. Számunkra ez a legfontosabb érték!

Fontos az ügyfelek számára, hogy a sofőr megbízható legyen, és lehetőség szerint ismerős arcokkal találkozzon a sofőrszolgálatban. Cégünk a megalapítástól rendelkezik felelősségbiztosítással, melyet Generali Biztosító Zrt.-nél kötöttünk meg.

A fentiek szellemében áll az Önök rendelkezésére a KNIGHT Sofőrszolgálat.

Tisztelettel:

Vörös Péter – Tulajdonos

Budapest, 2015.03.01.

Mottónk

    Cégünk filozófiája a megbízhatóság, pontosság és diszkréció.
    Nálunk bankkártyával is fizethet!

Elérhetőség

Éjszakai szolgáltatásaink

Privilege Card