Lecsapott a tél – 2018.02.27.

havazás, knight sofőr, sofőrszolgálat, nappali hozom viszem szolgáltatás, flottakezelés, országos havazás
KNIGHT Sofőrszolgálat      -

Lecsapott a tél – 2018.02.27.

Országos havazás – Lecsapott a tél!

Országszerte folytatódik a havazás, helyenként már most meghaladja a 10 cm-es friss havat, amely estig akár a 20 cm-t is elérheti!
Délig több baleset, köztük halálos kimenetelű is történt! Kérünk mindenkit, hogy fokozottan figyeljen oda, mert téli útviszonyok várhatóak az ország több pontján, főleg a déli megyékben.
Kevésbé tapasztalt vezetőket, nyári, és /vagy 4 évszakos gumival autózókat kérjük, hogy NE induljanak útnak, mert nem csak saját magukat, de a közlekedésben részvevőket is komolyan veszélyeztetik, és mindenkit hazavárnak! Lehetőség szerint mindenki téli gumival, teli tankkal és pléddel induljon útnak. Több helyen nehezíti a közlekedést havas utak, hóátfúvások, árokba csúszott autók, vagy műszaki mentések! Indulás előtt takarítsuk le az összes ablakot, hogy a kilátásunk megfelelő legyen. Elzárt település nincs, azonban több alsóbbrendű utat már lezártak, illetve sok helyen korlátozzák a kamionforgalmat is!

Mindenkit arra kérünk, hogy amennyiben nem szükséges, ne induljon útnak autóval, azonban, ha ez halaszthatatlan, akkor fokozott óvatossággal, jól megválasztott sebességgel, kellő követési távolsággal, teli tankkal, és TÉLI GUMIVAL tegye!

Balesetmentes, biztonságos utazást kíván a KNIGHT Sofőrszolgálat.

2018.02.27.

Szolgáltatásaink:

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken: + 36 30 8 79 79 39 vagy info@knightsofor.hu

Mottónk

    Cégünk filozófiája a megbízhatóság, pontosság és diszkréció.
    Nálunk bankkártyával is fizethet!

Elérhetőség

Éjszakai szolgáltatásaink

Privilege Card