Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Éjszakai sofőrszolgáltatás:

Szolgáltatásunkat megrendelheti Budapesten, illetve Pest megyén belül hétfőtől – péntekig, a megbízást megelőzően legalább 24 órával írásban.

Abban az esetben, ha fáradt, vagy alkoholt fogyasztott hívjon minket bizalommal, és sofőrünk maximum 45 percen belül (Budapesten belül 15 – 35 perc) az Ön által megadott címre érkezik, ahonnan autójával biztonságban a megadott címre, címekre fuvarozza Önt, esetleg barátait is. Ne kockáztassa meg hazaúton jogosítványát, mások és saját maga épségét, az autóját már nem is említve. Állunk szíves rendelkezésére az alábbi elérhetőségünkön: + 36 30 8 79 79 39

Cégünk rendelkezik felelősségbiztosítással.

Nappali szolgáltatásaink:

Szolgáltatásunkat megrendelheti Budapesten, illetve Pest megyén belül hétfőtől – péntekig, a megbízást megelőzően legalább 24 órával írásban.
Kötelező szerviz, gumicsere, belföldi, vagy külföldi út.
Biztosítunk ügyfeleink részére sofőrt nappali megrendelés esetén is. Legyen szó a céges gépkocsi kötelező szervizéről, gumicseréről. Vállaljuk régi autó leadását, vagy új autó átvételét és ügyfélhez való szállítását.

  • téli – nyári gumicseréhez autó mozgatása
  • kötelező szervizre autó mozgatása
  • új gépkocsi átvétele
  • régi gépkocsi leadása
  • csereautó ki és visszaszállítása

Lehetősége van egész napos belföldi vagy, külföldi útjához sofőrt kérni. Kollégánk alkalomhoz illő öltözetben jelenik meg. Amennyiben Ön autóra is igényt tart a személyi sofőr mellé, előzetes egyeztetést követően egyedi ajánlatot küldünk. Rendezvényekre, céges eseményekre előzetes egyeztetést követően kollégáink a kért létszámban megjelennek, vendégeiket szállítják, vagy akár a vendégek autóit a parkolóban leparkolják.

Mobil: + 36 30 8 79 79 39
Email: info@knightsofor.hu

Transzfer szolgáltatás:

Szolgáltatásunkat megrendelheti a hét minden napján az indulást megelőzően legalább 24 órával telefonon. Előrendelésre is van lehetőség központi számunkon vagy email-es elérhetőségünkön.

Lehetősége van reptéri transzfert kérni budapesti, de akár európai városok repterére is. Szolgáltatásunkat ajánljuk azon kedves ügyfeleink részére, akik szeretnék megspórolni az átszállásokat illetve repülőtéri várakozásokat. Kérjen, egyedi ajánlatot az alábbi elérhetőségeink egyikén, állunk szíves rendelkezésére.

Mobil: + 36 30 8 79 79 39
Email: info@knightsofor.hu

Mottónk

    Cégünk filozófiája a megbízhatóság, pontosság és diszkréció.
    Nálunk bankkártyával is fizethet!

Elérhetőség

Éjszakai szolgáltatásaink

Privilege Card