Sofőrszolgálat az ünnepek alatt.

ünnepek, sofőrszolgálat, budapest, karácsony, 2018, szilveszter, taxi, hogy megyek haza, kit hívok, csak a knight, knájt
KNIGHT Sofőrszolgálat      -

Sofőrszolgálat az ünnepek alatt.

Sofőrszolgálat az ünnepek alatt 2018-ban.

  • És hogy megyek haza?
  • De akkor engem ki visz haza?
  • Biztos nem tudnak sofőrt küldeni?
  • Várjatok, nekem is kell még sofőr, így nem mehetek haza….

A december az év legerősebb hónapja, főleg akkor, ha ebben az időjárás is szerepet vállal.

Évek óta ilyen, és ehhez hasonló kérdések, mondatok hangoznak el az ünnepek alatt, vagy a decemberi időszakban. Természetesen nagyon fontosnak tartjuk a felelős döntést, miszerint ittas állapotban ne üljön senki autóba. Inkább nézzen alternatív közlekedési eszközt, de zéró tolerancia esetében nem szabad autóba ülni.

Munkánk során sokszor találkozunk éjszakai “szondáztatással” olyan helyeken ahol már nincs menekvés. Hidakat zárnak le, kis utcákban bújnak meg, főútvonalon állítják meg a forgalmat. Fontos megjegyezni, hogy nem azért nem ülünk ittasan autóba, mert a rendőr megállít és megbüntet, hanem a felelős közlekedési magatartás miatt nem ülünk ilyen állapotban volán mögé.

Mit lehet ilyenkor tenni?

December hónap nem szól másról mint a karácsonyi bulikról, évzáró partikról, és egyéb olyan eseményekről ahol nagy valószínűséggel alkoholt “kell” fogyasztani, és autóval érkezünk. Ezeket a dátumokat szinte jó előre tudja mindenki. Ilyenkor célszerű időben jelezni a sofőrszolgálatnál, hogy holnap este / ma este szükség van Önökre, számíthatunk-e segítségükre, mikor és mennyivel előre szóljunk. Ugyanakkor lehetőség van napközben email-ben is jelezni az igényüket.

Ünnepi nyitvatartásunkról később adunk tájékoztatást, kérjük szíves türelmét. – Decemberi nyitvatartáshoz kattintson ide.

Gondoljon Ön is előre, és jelezze igényét számunkra időben.

Mobil: + 36 30 8 79 79 39
Email: info@knightsofor.hu

További szolgáltatásaink:

Mottónk

    Cégünk filozófiája a megbízhatóság, pontosság és diszkréció.
    Nálunk bankkártyával is fizethet!

Elérhetőség

Éjszakai szolgáltatásaink

Privilege Card