Pontosan mi is az a sofőrszolgálat? Mi most megadjuk a választ!

pótsofőr, sofőrsegély, sofőrszolgálat, hogyan rendelhetek, mikor jön, mi is az a sofőrszolgálat, mire jó, ez most akkor taxi?
KNIGHT Sofőrszolgálat      -

Pontosan mi is az a sofőrszolgálat? Mi most megadjuk a választ!

Sofőrszolgálat – pontosan mit is jelent?

Sokszor kérdezik tőlünk mi is az a sofőrszolgálat, pótsofőr, sofőrsegély.

Hogyan működik, mit kell tennünk, akkor most az autóval visznek haza? Rengeteg ilyen, és ehhez hasonló kérdés merül fel az utazóközönségben, jellemzően az első alkalomnál.

A KNIGHT Sofőrszolgálat most segít eligazodni:

Sofőrszolgálat a wikipédia szerint: ( forrás: Wikipédia)

A sofőrszolgálat, vagy sofőrsegély, vagy pótsofőr igénybevételére jellemzően akkor kerül sor, amikor a megrendelő a saját autójával szeretne eljutni valahová úgy, hogy nem ő, hanem egy hivatásos sofőr vezeti az autóját.

A sofőrszolgálatok jellemzően nem országosan működnek, hanem egy-egy nagyvárosban. Budapesten és környékén azért terjedhetett el a sofőrszolgálat használata, mert zéró tolerancia van érvényben, illetve a sofőrszolgálatok jellemzően versenyképes áron szállítják az ügyfeleket a taxikhoz képest. Budapesten már az 1990-es években megjelentek az első sofőrszolgálatok, valamint a taxitársaságoknál is lehetett sofőrsegélyt rendelni.

Sofőrszolgálatról, vagy éjszakai sofőrszolgálatról akkor beszélünk, amikor a megrendelő autójával szeretne menni valahová, de már nem képes azt vezetni, jellemzően az alkohol fogyasztása miatt. – Éjszakai Sofőrszolgálatás

Sofőr bérlésnek nevezzük, amikor egy sofőrt egy bizonyos időtávon (jellemzően több óra), vagy hosszabb úton (pl.: külföldi céges út) veszi igénybe az ügyfél. Bizonyos esetekben (jellemzően rendezvényekre) autót is biztosíthat a sofőrsegély. Business – és Exkluzív sofőrszolgáltatás

Hozom-viszem típusú sofőszolgálat gyakorlatilag olyan, mintha flottakezelést vennénk igénybe, vagyis az autónkat elviszik mosatni, szervizbe, vagy vizsgáztatni. – Nappali hozom – viszem szolgáltatás

KNIGHT Sofőrszolgálat éjszakai szolgáltatását (klasszikus sofőrszolgáltatás), ahogy más cégek is Budapesten illetve Pest megyén belül végzi. Többi szolgáltatásunk elérhető országosan, illetve akár az országhatáron kívül is.

További szolgáltatásaink:

Ide kattintva, elérhető a sofőrszolgáltatás megrendelésének pontos menete.

Mottónk

    Cégünk filozófiája a megbízhatóság, pontosság és diszkréció.
    Nálunk bankkártyával is fizethet!

Elérhetőség

Éjszakai szolgáltatásaink

Privilege Card