KNIGHT Sofőrszolgálat 3. születésnapja

2015, köszönjük, happy birthday, pótsofőr, születésnap, sofőrsegély, sofőrhívó, csak a knight
KNIGHT Sofőrszolgálat      -

KNIGHT Sofőrszolgálat 3. születésnapja

Ünnepelje velünk 3. születésnapunkat!

2015. március 2.-án indult útjára a KNIGHT Sofőrszolgálat, azzal a céllal, hogy a hét mindennapját segítséget nyújtson azon autósok részére, akik elfogyasztottak egy pohár bort, végigmulattak egy hosszú éjszakát, vagy csak fáradtak a vezetéshez! Hosszas készülődés, és rengeteg nehézség árán megszületett a szolgáltatás, amely nap mint nap igyekszik fenntartani azt amit ígér. PONTOSSÁG, DISZKRÉCIÓ, MEGBÍZHATÓSÁG.

Mit is jelent nekünk ez a 3 szó?

Pontosság: Nem mondunk 20 percet, ha tudjuk, hogy 40 perc múlva sem érünk oda. Nem hitegetjük, hogy már csak 10 perc és mindjárt ott vagyunk. Mi csakis a valós időt mondjuk, hisz mi sem szeretnénk az ígérthez képest plusz 20 percet várni. Ezt minden esetben be is tartjuk! Nálunk ezt jelenti a pontosság!

Diszkréció: Az utasok általában feszélyezve érzik magukat egy sofőr mellett, vagy egy taxiban. Kollégáink nem kezdeményeznek beszélgetést, amíg az utas nem teszi meg. Nem mesélik el Ön, vagy Önök miről beszéltek az utazás során! Nálunk ezt jelenti a diszkréció!

Megbízhatóság: A hét minden napján rendelkezésre állunk. Cégünket, ügyfeleinket és autójukat a Generali biztosítja utazásuk során. Amikor azt mondjuk, hogy megyünk, akkor ott is leszünk Önért! Nálunk ezt jelenti a megbízhatóság!

 

Köszönjük ügyfeleink bizalmát! Állunk rendelkezésükre!

Mottónk

    Cégünk filozófiája a megbízhatóság, pontosság és diszkréció.
    Nálunk bankkártyával is fizethet!

Elérhetőség

Éjszakai szolgáltatásaink

Privilege Card